IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи и Брук си правят компания в една клиника

14 май 2013 09 32

Бащата на Лоън смята, че може да се поучат една от друга

Линдзи ден преди да влезе в клиниката, Снимка: Splash News

Линдзи ден преди да влезе в клиниката, Снимка: Splash News

Преди известно време Линдзи Лоън отказа помощта на Чарли Шийн. Актьорът ѝ даде на добра воля 100 000 долара и ѝ предложи да я напътства в живота, за да не прави повече грешки. Блондинката обаче заяви, че няма какво да научи от него. Странно, но в помощ може да се окаже бившата му съпруга Брук Мюлер. Двете дами са в една и съща рехабилитационна клиника - Betty Ford Center (Калифорния). Таткото на Линдзи смята, че могат да си бъдат полезни и да се поучат от грешките си.

„Може би ще научат нещо една от друга", заяви Майкъл Лоън пред RadarOnline.

Линзи ще постои в медицинското заведение месец и половина, заради издънките си през последните няколко години, включващи кражби, шофиране в неадекватно състояние, катастрофи, неправомерна употреба на алкохол и т.н. Мюлер пък влиза в клиника за 20-ти път, заради своята кокаинова зависимост и алкохолизъм.

Докато родителят на Линдзи ги вижда как си сътрудничат в името на тяхното здраве, той изрази съмнение, че мястото е подходящо за целта.

„Това, което ще научат е старата рехабилитационна програма, която не работи. Престоят им там е безсмислен", добави Майкъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари