IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън и Мила се сдружиха с британската принцеса Беатрис

14 май 2013 14 14

Дъщерята на Сара Фъргюсън е нещо като гид на холивудската двойка в Лондон

Аштън и Мила; Снимка: Splash News

Аштън и Мила; Снимка: Splash News

Аштън Къчър и приятелката му Мила Кунис излязоха на двойна среща с британската принцеса Беатрис и нейният приятел. От известно време холивудската двойка живее в Лондон, където Мила снима новия си филм. Вероятно там тя и любимият ѝ са се запознали с дъщерята на принц Андрю и херцогинята на Йорк - Сара Фъргюсън, както и с нейното американско гадже - Дейв Кларк.

29-годишната Кунис и нейният кавалер са били забелязани на 11 май да се забавляват с другата млада двойка в популярен бар в Лондон. "Те пиеха текила и коктейли и се държаха много естествено", казва очевидец.
Според слуховете 24-годишната Беатрис се е запознала с актьорите на благотворително събитие и сама им е предложила да ги разведе из хубавите ресторанти и заведения на своя роден град.

В съответствие с британския престол, Беатрис е пета за наследяване на трона. Тя има връзка с Кларк от 2006 година насам . "Принцесата е очарована от Холивуд и има огромно желание да излиза и да се забавлява в компанията на звезди от света на киното", разкрива източник пред списание US Weekly.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари