IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Мюлер ще се бори за децата си заради парите

15 май 2013 13 43

Екссъпругата на Шийн иска брат ѝ да получи попечителство над близнаците, за да може да взима издръжка от Чарли

Брук Мюлер, Снимка: Reuters

Брук Мюлер, Снимка: Reuters

Адвокатите на Чарли Шийн спешно са посетили съда тази сутрин, след като бившата съпруга на актьора Брук Мюлер е пожелала брат ѝ да получи попечителство над близнаците Боб и Макс. Този месец скандалният бивш модел влезе за 20-ти път в клиника, където да лекува алкохолната си и наркотична зависимост. Близнаците ѝ от Чарли отидоха при другата негова бивша жена – Денис Ричардс.

Дамата получи временно попечителство върху 4-годишните малчугани с одобрението на татко им. Денис не за пръв път се грижи за хлапетата и се радва, че те могат да прекарат повече време със своите брат и сестра (децата от брака ѝ с Чарли).

Тъй като Брук получава месечна издръжка от актьора в рамките на 55 000 долара, тя не иска да се раздели със сумата и е пожелала наследниците ѝ да попаднат под попечителството на брат ѝ. Самата Мюлер бе обявена за опасна за собственото си здраве и това на околните, така че тя няма шанс отново да стане легален настойник на децата. Ако неин роднина обаче, се грижи за тях, то парите от Чарли ще останат в семейството ѝ, пише TMZ.

Ричардс от своя страна е готова да застане на страната на Шийн и дори може да докаже, че Брук иска децата единствено заради издръжката. Денис пазила куп SMS-и, в които другата жена ѝ обяснявала колко се нуждае от тези пари.

Чарли пък настоява твърдо момчетата да останат при Ричардс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари