IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун се хвали с „химията“, която има със съпруга си

16 май 2013 06 56

Актрисата и холивудският агент все още се чувстват като младоженци

Рийз и Джим; Снимка: Reuters

Рийз и Джим; Снимка: Reuters

Рийз Уидърспун демонстрира, че между нея и съпруга ѝ Джим Тот има истинска химия като двамата се държат все още като младоженци, въпреки че наскоро отпразнуваха втората годишнина от сватбата си.
37-годишната холивудска актриса и мъжът ѝ наскоро бяха арестувани за нарушаване на обществения ред и за шофиране под влияние на алкохол в Джорджия, Атланта, но неприятната случка явно не се е отразила негативно на брака и отношенията им.

Рийз и Джим преди няколко дни били забелязани да пазаруват в голям хранителен магазин и през цялото време се прегръщали и целували.
Очевидец на сцената разказва пред списание People следното: "Те дойдоха поотделно, но веднага след като се срещнаха се хванаха за ръце и докато разглеждаха магазина непрекъснато се целуваха и прегръщаха. Изглежда между тях протича истински ток и очевидно не се страхуват от публичната си проява на привързаност."
Известната блондинка, която има 13-годишна дъщеря Ава и 9-годишен син Дийкън от бившия си съпруг - Райън Филип, сега се радва и на 8-месечен син - Тенеси, който е дете на Джим.

Друг очевидец разказва, че Рийз и нейният съпруг и агент редовно са забелязвани да се наслаждават на интимната си компания на по питие в известното заведение "Soho House".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари