IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рафи покори публиката и журито в образа на Роби Уилямс

16 май 2013 10 08

Певецът спечели овации за изпълнението си в „Като две капки вода"

Рафи като Роби. Снимка: "Като две капки вода"

Рафи като Роби. Снимка: "Като две капки вода"

Рафи подпали сцената и нажежи страстите в „Като две капки вода" с шеметното си изпълнение на „Let me entertain you" в образа на Роби Уилямс. Така за трети път бургазлията покори публиката, журито, своите колеги и зрителите и стана заслужен победител във вчерашното издание на предаването. Той получи 10 точки от Хилда, най-много гласове от своите колеги, както и от зрителите.

Отново победител, но не на вечерта, а в генералното класиране стана и Милица – тя изпревари Албена по точки в класирането, след като и двете трябваше да изпълнят песен на Анастейша.

Милица като Анастейша, Снимка: "Като две капки вода"

Въпреки подкрепата на легендата на българската естрада Васил Найденов и предварителните репетиции с Ицо Хазарта, журито не успя да повярва в имитацията на Диана и тя остана последна по точки. Веднага след нея се нареди Гъмов, чието страстно превъплъщение като Антонио Бандерас от филма „Десперадо" бе допълнително вдъхновено от победата на любимия му отбор Берое.

Най-висока позиция досега в шоуто зае Алекс. Маги даде 10 точки на актьора, за да направи едно дете щастливо – сина на актьора – Дани, който се сърдел на журито, че не оценява достойно татко му. Още едно дете беше зарадвано заради „Като две капки вода". Милица връчи своите 1000 лв. от победата си в предишния лайф на малко момиче, страдащо от левкемия. За млади таланти отиде наградата и на Рафи – за новосформираната танцова школа Flava House.

Мария Игнатова като Лили Иванова, Снимка: "Като две капки вода"

За втори пореден път на сцената на „Като две капки вода" видяхме примата на българската естрада – Лили Иванова. За разлика от миналия път, когато в нейния образ влезе Милица, сега Мария показа на какво е способна с песента „Детелини". Според Хилда, по-доброто певческо изпълнение е на Милица, но по-силна в имитацията се е оказала Мария.

Следващата седмица на сцената на „Като две капки вода" ще видим: Стефан в образа на Веселин Маринов, Гъмов – Миро, Мария – Duffy, Милица – Силвия Кацарова, Албена – вокалист на Whitesnake, Рафи – Фреди Меркюри, Алекс – Елвис Пресли, Диана – Мадона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари