IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона отмъщава на Гуинет с пренебрежение

16 май 2013 11 21

На събитието на Vogue попкралицата дори не погледна своята бивша най-добра приятелка, но не спря да си бърбори с Бионсе

Мадона, Снимка: Reuters

Мадона, Снимка: Reuters

Гуинет Полтроу има жестоко тяло, страхотен съпруг, завидна кариера и един властен враг в лицето на Мадона. Блондинката бе най-добра приятелка на Мардж в продължение на години, но изведнъж я изостави. И ето, че Мадона реши да си го върне, като демонстрира видимо пренебрежението си към актрисата.

На 6 май в Ню Йорк се проведе грандиозно събитие, организирано от Vogue, на което блеснаха доста знаменитости. Мардж бе сред най-провокативните, тъй като се появи по сако и чорапогащник в стил „криминале", докато Полтроу реши да защити титлата си на „най-красивата жена на света", дадена ѝ от сп. People, в дълга розова рокля. През цялата вечер Мадона не си размени и една дума с блондинката и дори не я удостои с поглед. На някои това им се стори странно, имайки предвид, че двете бяха първи приятелки допреди няколко години.

През 2009 г. Полтроу реши, че ѝ е писнало от певицата и изведнъж се отдръпна. Изглежда, че властната Мадона не е забравила това предателство и смята да си отмъсти при първия удобен случай. Говорим за големи жени, така че пренебрежението е достатъчно болезнено. И това демонстрира поп иконата на ивента, пише RadarOnline.

„Тя се почувства изоставена и сега Мадона е готова на всичко, за да я накара да страда", издаде източник пред Us Weekly . За да подчертае, че отношението ѝ е много лично, Мардж цяла вечер не спря да си бъбри с Бионсе, с която напоследък са станали доста гъсти.

Изглежда че „отмъщението" на Мадона е подействало, защото след събитието Полтроу сподели пред списанието, че е скучала с думите: „Не беше никак забавно. Никак не ми беше хубаво".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Мадона има алергия към хора които изпадат от класацията.Допреди няколко години бащата на Гуини богат евреин и голямо име в киноиндустрията беше жив и съответно белезникавата нула Полтроу беше обсипана с титли и роли.За съжаление човекът почина и дотук с "таланта" и кариерата на щерката.Като не става за киното се пробва да продава скандали и клюки но пазарът е много наситен и никой не я купува.Затова и Мадона я заряза както заряза "приятелката" си Деми и др..Естествено че ще кръжи около Бионсе дето сега е на върха.Остави ли я Джей Зи и Мадона ще я остави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар