IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Бекъм се сдоби с още един член

22 май 2013 06 18

Децата си остават четири, но имат още едно кученце

Виктория Бекъм, Снимка: Reuters

Виктория Бекъм, Снимка: Reuters

Докато Бекъм обмисля дали да не направи още едно бебе на съпругата си Виктория, особено сега, след като официално се пенсионира от футбола, дамата е измислила друг начин да уголеми семейството и екипа си. Малчуганите на звездната двойка вече се радват на малко кученце порода шар пей.

Името на домашния любимец е Барнаби и мама Вики сама обяви новото попълнение в Twitter с думите: „Името ми е Барнаби и аз съм новият член от рекламния екип на Виктория Бекъм".

В действителност шоколадовият сладур наистина е "бизнес партньор" на дизайнерката, но има вероятност да стане и част от семейството. Бекъм вече имат два булдога – Коло и Скарлет, които често присъстват в социалните мрежи, благодарение на Виктория.

Шумът покрай отказването на Дейвид от футбола не се отрази негативно на фамилията му. Съпругата и децата му го подкрепят напълно и се гордеят с него.

Барнаби, Снимка: Twitter

„С децата много се гордеем с Дейвид. За нас бе невероятно приключение да го гледаме и следваме в различните клубове по целия свят през последните 15 години... Това не бе лесно решение за него и за мен и децата той винаги ще бъде невероятен спортист, всеотдаен съпруг и баща. Той ще бъде запомнен като един посланик на ценностите на спорта и вдъхновение не само за нас, а и за милиони", каза Вики.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Тая жена защо смята че мъжът й ще бъде вдъхновение за милиони?Милионите нямат ли си друга работа и вдъхновения?И какви ценности в спорта смята да ни завещае-как да се гримираме и стилизираме косата на стадиона ли?Смешници с напомпано самочувствие.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар