IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун без грим е неузнаваема

22 май 2013 08 10

Няма нищо общо с гримираната Шарън Стоун

А това е Шарън; Снимка: Splash News

А това е Шарън; Снимка: Splash News

Шарън Стоун обърка фотографите в Кан. Холивудската звезда изглежда като две различни жени, когато лицето ѝ е без капка грим и когато то е с перфектен макияж.

55-годишната актриса в момента присъства активно на филмовия фестивал на Френската Ривиера, но когато не минава по червения килим, тя се забавлява с приятели на яхтата на легендарния дизайнер Роберто Кавали.

Сайтът RadarOnline публикува нейни шокиращи снимки, направени във вторник (21 май), на които сексапилната блондинка е направо неузнаваема с мократа си коса и бледото си лице.
Само часове по-късно Шарън се появи в пълния си блясък за вечерните събития на фестивала, облечена в страхотна синя рокля с дълбоко деколте и перфектна визия, като цяло. 

Драстичната трансформация на Стоун предизвика някои основателни коментари, че може би звездата от "Първичен инстинкт", не трябва да разваля идеята на феновете за себе си, появявайки се без грим, дори когато разпуска на луксозна яхта.

А това е Шарън с грим; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лури ( преди 11 години )
Аз познавам жена 35 години,която без грим е като друга. Абе,какви глупости пишете за 55 годишна жена. Колко ли мечтаят да изглеждат така?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TheLittleAngel ( преди 11 години )
Според мен изглежда чудесно, като се има предвид че е на 55 години и работата и налага често да носи много грим, да пътува и т.н. Дайте пък постоянно да е гримирана и нагласена... П.С. Съгласна съм с първия коментар!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Че как да изглежда един човек с мокра коса освен като мокра мишка.Я стига сме се плашили да бъдем себе си и да се крием зад кифленски снимки.Каквито сме такива.Който не ни харесва да не ни гледа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар