IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн иска да се ожени за Денис Ричардс отново

22 май 2013 14 02

За да може да предпази близнаците си от Брук Мюлер

Денис и Чарли през 2004 година, когато все още бяха щастливо женени; Снимка: Reuters

Денис и Чарли през 2004 година, когато все още бяха щастливо женени; Снимка: Reuters

Чарли Шийн е решил да се ожени за втората си екссъпруга – Денис Ричардс отново, за да може да гарантира, че близнаците му Боб и Макс ще живеят в сигурна и любяща семейна атмосфера. Синовете на актьора са от третия му брак с Брук Мюлер, която е зависима от наркотиците и алкохола и в момента е за 20-ти път на лечение в клиника.

"Когато Денис взе да гледа близнаците през декември миналата година, предишният път когато Брук влезе в клиниката, Чарли изведнъж осъзна, че това е първият път, когато синовете му живеят в здравословна среда и той най-накрая е в състояние да започне да изгражда отношенията си с тях ", каза източник, близък до звездата.

"Денис обича тези момченца, точно колкото и дъщерите си от Чарли - Сам и Лола. Когато тя върна близнаците на Брук в началото на годината, ни сподели, че сърцето ѝ е разбито."

Наскоро властите в САЩ присъдиха Боб и Макс временно на Ричардс, а тя се съгласи на драго сърце да ги гледа. Правните експерти обаче, са ѝ казали, че ще ѝ е прекалено трудно да вземе пълно попечителство над момчетата, тъй като не е техен кръвен роднина. Затова Чарли е измислил схемата с новия брак, който би решил проблема.

"На нея обаче ѝ се стори прекалено. Едва ли някога ще се случи", споделя информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари