IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фреди Меркюри донесе на Рафи нова победа

23 май 2013 12 07

А Милица шашна всички с превъплъщението си в Силвия Кацарова

Рафи, Снимка: Като две капки вода

Рафи, Снимка: Като две капки вода

Рафи отново извоюва първото място на сцената на „Като две капки вода". Той влезе в ролята на легендарния Фреди Меркюри, изпълни микс от три незабравими песни на Queen и се разходи по сцената като истински победител, облечен с бяло наметало и корона. Въпреки блестящото си изпълнение, Рафи успя да се добере до първото място благодарение на вота на зрителите. Те отново бяха на различно мнение от журито и самите участници, които отсъдиха най-много точки в полза на Милица за превъплъщението й в невероятната Силвия Кацарова.

След вчерашния лайф водач във временното класиране стана Рафи, който изпревари Милица с една точка. Така вотът се обърна в последната минута, за да покаже, че зрителите могат да направят всеки един от участниците победител. Кои обаче ще бъдат първите, които ще се доближат до първото място, ще разберем още следващата седмица, когато само четирима от участниците ще продължат напред в състезанието.

Милица, Снимка: Като две капки вода

Втори във вчерашното класиране се нареди Стефан, въпреки че изпълни блестящо микс от две незабравими песни на Веселин Маринов и вдигна на крака публиката в залата. На последно място остана Мария, която не успя да впечатли журито и зрителите с имитацията си на Duffy. Въпреки че Гъмов получи най-малко точки от журито, публиката оцени високо неговото изпълнение на песента „Губя контрол, когато..." на Миро и така успя да се добере до топ четири. Легендарният Дейвид Ковърдейл от Whitesnake и хита "Is this love" отреди трето място на Албена в генералното класиране. Кралицата на попа Мадона не успя да донесе много точки на Диана и тя остана на предпоследното място. Доста по-голям успех донесе Кралят на рока Елвис Пресли на Алекс, който получи високи оценки от жури и публика благодарение на песента „My way".

Диана, Снимка: Като две капки вода

Специалният гост за вечерта беше Етиен Леви – той обръсна мустаците си, за да влезе в ролята на Монсерат Кабайе, а за изпълнението му на хита „Barcelona" застана и самият Фреди Меркюри в изпълнение на Рафи.

Следващата седмица на сцената ще излязат: Стефан в образа на Емил Димитров, Гъмов – Етиен Леви, Мария – Бритни Спиърс, Милица – Cee-Lo Green, Албена – Мадона, Рафи – Ерос Рамацоти, Алекс – Bon Jovi, Диана – Ейми Уайнхаус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Фен,участниците не са борци за правда а за хонорар.Превеждам:там са за да се рекламират да печелят известност и ако може с по-малко разход на енергия че да има и за другите халтури.Нито съм гласувала нито ще им гласувам.Ако успея да видя малко шоу между рекламите които са главното тук,се кефя на Албена Милица и тук таме Рафи.Най не стават Диана и Мария но то си има дистанционно за целта.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
фен ( преди 10 години )
Журите е абсолютно фалшиво и нетолерантно към участниците. Добре, че зрителите с напълно коректното си гласуване им оправят батаците. И така, получава се напълно реален резултат. Вече се разбра, че "дават" песните според човека, но може би нарочно на Албена по-нелицеприятни и неподходящи, за да я турят по-назад. А Диана, колкото и да се кълчи - Мадонна няма да стане. Гъмов също се оказа мн добър артист и певец и не случайни снощи ги пародира, дано да се усетят, че са много криви и дължат на участниците справедливост, щото са много лъжливи и мазни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар