IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Раждането на Ким струва 1 млн. долара

30 май 2013 05 26

Брюнетката обзавежда специална стая в болницата и харчи луди пари за бельо, с което ще бъде облечена във важния ден

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Ким Кардашян отказа да спечели от бебето си, като продаде снимките на някоя медия, но пък ще се бръкне сериозно, за да роди като принцеса. Риалити звездата очаква първото си дете през юли и вече е резервирала стая в болницата, в която ще прекара последните три дни преди самото събитие. Ким ще плаща по 4000 долара на нощ за престоя си в Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис.

„Ким вече похарчи десетки хиляди долари, за да е сигурна, че всичко ще мине като по вода", издаде източник, цитиран от Contactmusic.

Таткото на бебето Кание Уест се старае всячески да угажда на половинката си и е закупил по нейно настояване специално обзавеждане за последните дни от бременността на риалити звездата. Нейната стая ще има поръчкова вана, ТВ с плосък екран, мек диван, маса за ядене и всичко това ще бъде декорирано с рози.

Ким вече е говорила и с персонала от любимите ѝ ресторанти да ѝ доставя храна, каквато тя пожелае. Дамата ще плаща и по 1000 долара дневно на фотограф да заснеме първата ѝ седмица като майка. Тя е обновила и гардероба си за след раждането, като само за бельото, с което ще ражда, е похарчила над 25 000 долара в Париж.

„Ким няма намерение да се облича като другите родилки", заяви близък до звездата пред сп.National Enquirer .

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари