IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджи пропуска погребението на леля си заради премиера на Брад

30 май 2013 05 38

Актрисата за минава за Лондон, за да направи първата си поява, след като обяви за двойната си мастектомия

Брад и Анджи, Снимка: Reurters

Брад и Анджи, Снимка: Reurters

На 26 май 2013 г. лелята на Анджелина Джоли Деми Мартин, загуби битката с рака на гърдата и си отиде. Този уикенд близки на жената ще се съберат, за да я погребат в Калифорния, но племенницата ѝ няма да е сред тях.

Джоли ще отсъства от церемонията, тъй като реши да замине за Англия, за да подкрепи годеника си Брад Пит. Актьорът ще представи за пръв път в страната лентата с негово участие „World War Z".

Това ще е първата поява на Анджи на червения килим, след като заяви на света (13.05), че е претърпяла двойна мастектомия.

„Правим финална подготовка за погребението. Анджелина ще бъде в Лондон тази неделя, така че няма да успее да дойде. Но ние постоянно сме в контакт с нея и с други членове на семейството, което е прекрасно и означава много за нас", каза съпругът на Деби Рон пред E! News.

„Ще създадем фондация в памет на Деби и се надяваме да съберем пари за жените, които не могат да си позволят да си направят тест за раковия ген BRCA", допълни покрусеният мъж.

Джоли реши да се подложи на двойна мастектомия именно защото лекарите откриха в организма ѝ BRCA1 и прогнозираха, че има 87 % възможност тя да се сдобие с рак на гърдата и 50 % - с рак на яйчниците. Майката на звездата Маршелин Бертран почина през 2007 г. от рак на яйчниците. Тя бе сестра на Деби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари