IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айрланд Болдуин запозна гаджето си с баща си виртуално

30 май 2013 08 10

Алек и сърфистът Слейтър все още не са се срещали

Айрланд и Слейтър; Снимка: Splash News

Айрланд и Слейтър; Снимка: Splash News

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин - Айрлънд, която става все по-известна като модел, вече е запознала гаджето си Слейтър Трот с баща си Алек, но "почти".

17-годишната блондинка има връзка с горещия сърфист от миналата година, когато двамата се запознаха на нейната почивка на Мауи (Хаваите). Слейтър живее на острова и е инструктор по педълборд. От своя страна Айрланд живее в Лос Анджелис, а баща ѝ - в Ню Йорк. Тоест двамата мъже все още не са се запознали на живо заради далечните разстояния, които ги делят.

Тя каза пред списание People.com: „Татко не е срещал лично Слейтър, но го е виждал във виртуалното пространство и вече го харесва." 18-годишният сърфист добавя: „Ние сме говорили и по телефона, той е страхотен мъж. Каза ми, че ще се радва да се види с мен скоро и ме покани в Ню Йорк."

От друга страна Слейтър вече познава майката на любимата си - Ким Бейсинджър и е изпълнен с похвали за нея: „Обичам Ким. Тя е невероятна жена. Станахме много близки и родителите ми са добри приятели с нея."

Тъй като Айрланд живее в Ел Ей с 59-годишната актриса, базираният в Мауи Слейтър пътува най-малко веднъж месечно до Града на ангелите, за да види половинката си.

Айрланд добавя: „Никога не съм срещала по-невероятен човек в живота ми. Бих казал, че той е най-добрият ми приятел. Ние обичаме еднакви неща разходки, туризъм и морето."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари