IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Стивън Болдуин събра погледите на премиера

31 май 2013 06 23

Явно не само Алек Болдуин има красива дъщеря

Стивън и Хейли Болдуин; Снимка: Splash News

Стивън и Хейли Болдуин; Снимка: Splash News

Красивата дъщеря на холивудските звезди Алек Болдуин и Ким Бейсинджър – Айрланд набира все повече популярност в Щатите, а и в цял свят, но тя не е единствената млада, хубава, стройна и руса дама от клана Болдуин. Оказва се, че нейната братовчедка по бащина линия – дъщерята на Стивън Болдуин ("Обичайните заподозрени") също има подобни качества.

Хейли Болдуин също като Айрланд има данни за модел. Тя е дъщеря на по-малкия брат на Алек – Стивън и съпругата му Кения. Фината блондинка събра погледите на фотографите и феновете в своята зашеметяваща рокля с черно-бял принт, когато се появи на червения килим заедно с баща си. Двойката баща-дъщеря дойде на премиерата на новия филм "After Earth". Събитието се състоя в Ню Йорк тази сряда (29 май). Звездите на лентата са Уил Смит и синът му Джейдън Смит.

17-годишната Хейли е написала в социалната мрежа Twitter следното: "Филмът е невероятен и ако не отидете да го гледате, нещо не е наред с вас!"

Оказва се, че Хейли е една от най-добрите приятелки на гаджето на Джейдън Смит – Кайли Дженър (която пък е част от клана Кардашян). Двете тинейджърки са публикували няколко свои общи снимки в социалните медии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Голям стил:дъщерята със спортна рокличка таткото по опъната по шкембето тениска.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар