IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Итън Хоук: Анджелина Джоли кара мъжете да се чувстват слаби

31 май 2013 08 39

Актьорът разкрива, че е имал най-добрата екранна целувка точно с Анджи

Итън Хоук; Снимка: Reuters

Итън Хоук; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли отдавна е известна като една от най-сексапилните актриси в света, а сега вече знаем и защо.

Нейният бивш партньор от филма „Крадец на животи" - Итън Хоук, разкри в предаването Watch Bravo, че Анджи има вроден сексапил, с който кара мъжете да се чувстват слаби. Лентата от 2004 година е психологически трилър, в който годеницата на Брад Пит играе агент на ФБР, а бившият съпруг на Ума Търман е сериен убиец, в който тя се влюбва, но трябва да преследва.

Запитан от водещия Анди Коен коя е най-добрата му екранна целувка, Хоук отговори категорично: "С цялото ми уважение към Анджелина, заради проблемите ѝ напоследък, но най-добрата ми екранна целувка беше точно с нея. Тя е жена, която ви кара да си забравите името."

На желанието за подробности на водещия, за това какво я прави толкова добра в целувките, 42-годишният Итън отговори: "Анджелина Джоли е родена, за да кара мъжете да се чувстват глупаво. Тя е гений в това."

Навремето имаше и слухове, че след края на филма, в който между Итън и Анджи има една доста гореща секссцена, двете звезди са прехвърлили аферата си и в реалния живот.

Тази информация така и не беше потвърдена, но е факт, че Итън се разведе с Ума точно през 2004 година. Вероятно водещият е очаквал да чуе от него, че любимата му киноцелувка е с майката на две от децата му - Тръман, с която се влюбиха по време на снимките на хита "Гатака", а не точно с Анджелина.

Снимка: eluniversal.com.co

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари