IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас: „Орален секс причини рака на гърлото ми“

3 юни 2013 06 27

Холивудският актьор споделя, че болестта му е била в резултат на папилома вирус

Майкъл Дъгълас; Снимка: Reuters

Майкъл Дъгълас; Снимка: Reuters

Майкъл Дъглас разкри, че ракът на гърлото му, който почти го уби преди две години е бил причинен от орален секс!

Запитан от журналист от вестник Guardian, дали съжалява за годините на пушене и пиене, предполагайки, че това са причините за болестта му, Дъглас отговори: "Не, защото този вид специфичен рак се причинява от HPV (човешкия папиломен вирус), който всъщност се хваща от кунилингус (орален секс). Може би и стресът от лишаването на свобода на сина ми е помогнал на рака да се развие, но да, това е полово предавана болест."

Дъглас, който е женен за Катрин Зита-Джоунс, не уточнява как точно се е заразил с въпросния вирус и дали актрисата също не е засегната от него.

68-годишният актьор също така разкри, че след 8-те седмици химиотерапия е отслабнал страшно много, защото е трябвало да мине на диета, базирана само на течности. В момента той е изключително оптимистично настроен за бъдещето си. "Щом вече са минали две години и съм здрав, шансът ми да не се разболея повече от този вид рак е 95%", казва той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари