IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли оставя малко въображение на феновете в нов клип

3 юни 2013 11 23

Певицата се разголва в оскъден бански за сингъла си We Can't Stop

Снимка: RCA Records

Снимка: RCA Records

Майли Сайръс заяви на всички, че не иска да коментира личния си живот, защото сега на дневен ред е работата ѝ. И докато през последните месеци тя влизаше в медийното пространство заради връзката си с актьора Лиъм Хемсуърт, който отложи сватбата им преди месеци, сега тя си спечели вниманието с ново видео.

Певицата се надява да се завърне на музикалната сцена със сингъла We Can't Stop. Промоционалните кадри са доста провокативни и на тях Майли показва доста плът. Дамата е известна с бунтарския си дух, който се изразява в нетипично облекло, смяна на прическите, татуировки и т.н. Този път тя е почерпила вдъхновение от актьора Саша Барън Коен, който сложи цял бански за ролята си на Борат.

За да защити имиджа си на „най-сексапилната жена на планетата", както я обяви сп. Maxim, блондинката излага на показ стегнатото си тяло. Голяма част от гърдите ѝ също се виждат, като Сайръс събира с ръце парчето плат пред корема си.

Изглежда тази поза се счита за изключително секси, защото по същия начин е застанала и горещата Жизел Бюндхен за сексапилните кадри в юнския брой на бразилския Vogue.

Снимка: Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Ще се радвам когато агентът й се откаже от нея и дано не си намери друг.Това е единственият начин да ни остави на мира.Съжалявам я,но от друга страна мисля,че изживя своите 15 мин.и няколко милиона.Повечето момичета могат само да мечтаят за такъв шанс,е,тя го имаше,да се разкара.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар