IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Огледални танци за полуфиналистите в Dancing Stars

3 юни 2013 12 46

Четирите останали двойки ще срещнат своите огледални образи

Ангел и Дорина,Снимка: Dancing Stars

Ангел и Дорина,Снимка: Dancing Stars

Тази вечер в Dancing Stars предстои напрегнат полуфинал. Една от двойките ще напусне шоуто точно на една крачка от финалите, до които ще достигнат трима от най-добрите. Четирите двойки-полуфиналисти ще отговорят на сериозно танцово предизвикателство на строгия Калин Сърменов и ще срещнат своите огледални образи на сцената на спектакъла на сезона. Дали ще успеят звездните двойки на Dancing Stars да постигнат пълен синхрон с професионалните двойки предстои да видим.

Елен Колева и Калоян ще срещнат Светльо и Петя за красив огледален фокстрот. Това е истинско предизвикателство за тяхната физическа и психическа издръжливост, защото е много бърз фрий стайл, комбиниран с три сложни поддръжки.

Ангел и Дорина ще танцуват огледално танго с Живко и Ели – сестрата на Ралица Мерджанова. Наскоро Ангел сподели, че има желание да учи музикално аранжиране, продуциране и композиране в Единбург. Преди това обаче той ще покаже своите артистични заложби като се превъплати в ролята на филмовия герой от аржентински сериал - Дон Анхел ди Мария и неговата красива синьорина Доарина.

Део и Елена ще бъдат в огледален синхрон с Ралица и нейния приятел Дидо за общ джайв. Думите на Илиана Раева, че е неуверен в себе си, провокираха Део да се тренира по войнишки за полуфинала. Военната подготовка кали духа и тялото му за индивидуалния фри стайл танц на MC Hammer и хита U Can't Touch This.

Стелла и Наско ще танцуват огледално ча-ча-ча с двойката професионалисти Кремена и Лъчо, а новият им индивидуален танц като двойка е самба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари