IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс отказа да води радиопредаване

5 юни 2013 06 01

Искала да записва рап албум

Аманда Байнс, Снимка: Reuters

Аманда Байнс, Снимка: Reuters

Скандалната актриса Аманда Байнс получи предложение да работи на пълен ден като водеща на предаване в радио Playboy. Блондинката обаче отказа, тъй като искала да се съсредоточи върху записването на новия си албум.

„Искам шоуто, но не мога да приема в момента, защото записвам нов албум. Но когато е готов, ще дам интервю за него пред медията", каза звездата от „Easy A" пред TMZ.

Продуцентите на радиото бяха предложили на Аманда едногодишен договор и шофьор, който да я вози до работата. Тя щеше да работи и с професионален продуцент, който да ѝ помага за съдържанието на предаването, ако беше приела.

Байнс продължава да създава скандални новини край себе си. Тя бе изритана от апартамента си в Ню Йорк, след като бе обвинена за притежание и употреба на марихуана.

Освен това блондинката не спира да се заяжда със свои колеги, като най-често ги напада за техния външен вид. Неотдавна тя нарече Джей Зи „грозен", а след това прехвърли злобата си и към протежето му Риана, за която каза, че е прекалено грозна и затова е зарязана от Крис Браун.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари