IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Феновете избраха Иън Сомърхолдър за г-н Грей

5 юни 2013 08 00

Актьорът от „Дневниците на вампира” е най-вероятният избор за ролята на Крисчън Грей от трилогията "Петдесет нюанса сиво"

Иън Сомърхолдър, Снимка: Reuters

Иън Сомърхолдър, Снимка: Reuters

„Петдесет нюанса сиво" е книгата , която промени мисленето на жените по целия свят. Трилогията на Е. Л. Джеймс ще премине и на големия екран, като снимките започват догодина. А най-големи дебати провокира ролята на главния герой – красивият и богат бизнесмен Крисчън Грей, който си пада по секса в стил BDSM.

И тъй като специфичният му образ е изключително въздействащ, борбата между актьорите е огромна. А изборът най-вероятно ще остане в ръцете на публиката.

В сайта site lovehoney.co.uk бе пусната анкета и читателите избраха звездата от „Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър (15 %). На втора позиция в своите предпочитания те класираха настоящия Супермен Хенри Кавил (13%). Следват го Райън Гослиг (12%), Майкъл Фасбендър (11%) и Александър Скарсгард (10%).

За ролята на наивната и невинна Анастейша Стийл пък аудиторията се спря на актрисата от сериала „Mad Men" Алексис Бледел (13%). На втора позиция публиката класира Ан Хатауей (12 %), трета е Ема Стоун (11%) . Мила Кунис официално отрече, че ще влезе в образа на героинята, но феновете все още се надяват и 11% смятат, че тя е подходяща.

Дали продуцентите ще уважат този вот?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари