IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли ще настоява в съда децата му от Брук да останат при Денис Ричардс

5 юни 2013 11 04

Актьорът е готов на всичко, за да убеди съдията в правотата си

Денис с две от дъщерите си Сам и Лола и с един от синовете на Чарли; Снимка: Splash News

Денис с две от дъщерите си Сам и Лола и с един от синовете на Чарли; Снимка: Splash News

Актьорът Чарли Шийн може да е несериозен, да обича жените и бурните купони, но когато става въпрос за децата му, той иска най-доброто. А най-доброто за 4-годишните близнаци Боб и Макс е да останат под постоянното попечителство на екссъпругата му Денис Ричардс.

В момента Чарли и Брук Мюлер водят съдебна битка за попечителството на наследниците си, като брюнетката лекува зависимостта си към дрогата и алкохола за 20-и път в медицинска клиника.

Докато Мюлер се лекува, момчетата са под опеката на друга бивша законна половинка на Шийн – Денис Ричардс. Актрисата получи временно попечителство над малчуганите, докато майка им излезе от лечебното заведение.

Наскоро стана ясно, че Мюлер държи да се грижи за децата си основно, защото така ще получава издръжка от Чарли. Тя дори предложи брат ѝ да стане постоянен отговорник за близнаците, което силно разярило Шийн и той лично смятал да говори със съдията да не позволява подобна лудост, пише RadarOnline.

"Най-добре за децата ще бъде да останат при Денис и това е желанието на Чарли. Той смята да говори със съдията и да поиска постоянното попечителство над хлапетата да се даде на Ричардс. Чарли не иска да вижда Брук в клиники, но сега най-важното са децата му", каза източник пред медията.

Единствените приходи на Брук са от издръжката в размер на 55 000 долара, която получава от бившия си. Чарли е предложил да дава пари и на Денис, заради това, че се грижи за синовете му, но тя е отказала.

„Денис не го прави заради парите. Тя няма да вземе и цент от Чарли и може да си позволи да гледа Боб и Макс", допълни източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари