IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рафи спечели „Като две капки вода“

6 юни 2013 04 46

Талантливият певец влезе в образа на Лучано Павароти за финалния тур

Рафи в образа на Павароти. Снимка: като две капки вода

Рафи в образа на Павароти. Снимка: като две капки вода

Дългоочакваният финал на „Като две капки вода" премина през истински емоции, шоу, усмивки, целувки и специални награди за всички, които бяха част от екипа в продължение на три месеца.

Големият победител е Рафи. След победа в първото издание на X Factor, сега той е и големият победител в първото издание на „Като две капки вода".

След 12 лайфа,4 победи, трансформации в различни роли и изключително трудни задачи, той завоюва първото място и спечели чисто нов автомобил Nissan Juke.

Рафи сбъдна и детската си мечта – да изпее Лучано Павароти. Именно арията на големия тенор му донесе победата. Певецът призна, че участието му в предаването е било истинско предизвикателство и се радва, че е успял да се изяви не само като певец, а и като актьор.

Рафи допълни, че едно от най-трудните му изпълнения в шоуто е било, когато влезе в образа на Ищар, ала след като е видял отклика на публиката, която стана на крака, се е почувствал напълно удовлетворен и щастлив.

На второто място остана Милица с няколко процента по-малко от Рафи. На финала тя влезе в ролята на Бионсе, като за представянето си компилира три от парчетата на американската дива. Тя получи и специалната награда на журито – да бъде гост-жури във втория сезон на шоуто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Elle ( преди 10 години )
Напротив!!! Беше си напълно заслужено!!!!! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Арменска връзка;иначе нищо особено.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар