IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън направи опит за самоубийство

6 юни 2013 05 04

Дъщерята на Майкъл Джексън си сряза вените заради делото на баща си

Парис Джексън, Снимка: Splash news

Парис Джексън, Снимка: Splash news

Дъщерята на починалата музикална легенда Майкъл Джексън – Парис е направила опит за самоубийство. 15-годишната девойка е закарана в болница тази сряда (05.06), след като си е прерязала вените в дома си в Калабасас, Калифорния, съобщи Female First.

Всички от семейството са в шок, а адвокатът на фамилията Том Месерьо сподели, че ако Майкъл е бил жив, е щял да бъде съсипан от делото на момиченцето му, родено от Деби Роу.

„Майкъл щеше да бъде съсипан да научи, че Парис е направила опит за самоубийство. Неговите деца бяха целия му живот и той бе готов на всичко за тях. Той ги пазеше и защитаваше. Аз също съм шокиран от случилото се. Нямам думи. Парис е невероятно младо и красиво момиче. Има толкова неща, за които си струва да живее. Надявам се бързо да се възстанови емоционално и физически", каза Том пред RadarOnline.

Евентуалната причина за постъпката на Парис е фактът, че тя е извикана като свидетел по делото срещу промоутърската компания AEG Live, която трябваше да се погрижи за 50-дневния престой на Майкъл в Лондон през 2009 г. Тя е отговорна и за наемането на доктор Конрад Мъри. Миналата година лекарят бе осъден на четири години затвор заради непредумишлено убийство, след като беше признат за виновен, че е предписал фаталната доза Пропофол, която отне живота на Краля на попа.

Продължаващите съдебни битки се отразявали доста негативно на психиката на тийнейджърката и тя била силно разстроена и стресирана.

„Тя е много разстроена, че трябва да бъде свидетел в делото, обвързано със смъртта на баща ѝ, където е в ролята на ищец", каза източник пред медията.

Бабата на момичето Катрин Джексън заяви, че физически момичето е стабилизирано и няма опасност за живота ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

m ( преди 10 години )
( преди 10 години )
Светле,коя е първата дума на всяко дете,кого търси,когато е болно или има проблем?Мама.Е,Джексън няма как да е мама.Но пък сигурно твоята първа дума е била "Майкъл" :))))С кого общува детето в началото на живота си,а и по-нататък?С леля,чичо,братовчеди,баба и дядо.Джексън какви са му?Чужди.Хора,които заради децата няма да се облажат от парите на М.Дж.Детето има нужда от нормална и стабилна среда,за да се развива правилно и щастливо.Всеки психиатър ще ти го каже,питай твоя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Светлана ( преди 10 години )
Айде бееееееее, анонимия! Кой ти каза, че Майкъл е инфантил и имал изкуствен свят!!! Майкъл Джексън обичаше децата искрено, точно затова го уцелиха по болното му място, обвинявайки го в педофилство и какви ли не глупости. Майкъл осигуряваше не просто комфорт на децата си, а ги обожаваше, като всеки родител. Това, че отрочето му е станало глезено и неуравновесено изобщо не се дължи на "изкуствен свят" и пари, в БГ има колкото щещ такива нещастни хлапета с най, ама най обикновени и посредствени родители. Така че хич не ми обвинявай Майкъл за грешките на Парис и си гледай твойто семейство. Писна ми от разбирачи, които не са си възпитали собствените деца, ама иначе дават уроци по родителство.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фенка ( преди 10 години )
Парис не е най-голямата дете на Майкъл. Принс Майкъл е най-голямото му дете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Ето затова децата трябва да имат майка си и роднините си в живота си.Изкуствения свят на един инфантил и парите му не могат да ги заместят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар