IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание няма да присъства на раждането на щерка си

7 юни 2013 05 36

Гнусял се от кръв

Кание Уест, Снимка: Reuters

Кание Уест, Снимка: Reuters

Въпреки огромното вълнение и приготовления за раждането на първото си дете, Кание Уест няма намерение да присъства на самия процес. Причината е в това, че рапърът не може да гледа кръв. „Той е много гнуслив и не издържа да гледа кръв", издаде източник пред сп. „In Touch".

Бременната му половинка Ким Кардашян не е особено очарована от този факт, но пък любимият ѝ се опитва да компенсира като я обгражда с лукс. Все пак Кание ще придружи риалити звездата до болницата и ще чака пред вратата раждането.

Междувременно стана ясно, че брюнетката никак не се стиска за престоя си в болницата и дори е декорирала по специален начин стаята си в Cedars-Sinai Medical Center, за която ще плаща по 3000 долара на нощ.

„Тя иска да роди с епидурална упойка, както направи сестра ѝ Кортни", призна приятел на звездната фамилия, цитиран от немския сайт klatsch-tratsch.de.

Дамата трябва да роди през юли и вече се знае, че очаква момиченце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари