IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс: Мадона прилича на подуто желе

7 юни 2013 10 54

Моделката се заяде за опънатото лице на поп кралицата

Кати Прайс (Джoрдан), Снимка:

Кати Прайс (Джoрдан), Снимка:

Кати Прайс е от жените, които са се възползвали от естетическата хирургия, но това не ѝ пречи да оплюва звездите, които са лягали под ножа. Този път агресията ѝ бе насочена към поп кралицата Мадона.

Мардж (54) се появи на стадион Twickenham за концерта Sound Of Change в чест на 60-годишнината от коронацията на кралица Елизабет II (87) и според моделката тя е претърпяла доста неуспешен лифтинг на лицето.

„Цял живот съм смятала, че тя е невероятна, но какво се случва сега с нея? Когато излезе на сцената, аз не можех да се концентрирам върху това, което казва, защото не откъсвах очи от нейните подпухнали бузи и опънати очи. Приличаше на подуто желе", написа в своята колонка в Sun силиконовата блондинка.

Прайс добави, че новата визия на Мадона я е накарала да се замисли за пластичната хирургия, чийто фен е и че се надява никога да не изглежда като нея.

"Истинска глътка свеж въздух бе застаналата в своя ъгъл кралица, която се наслаждаваше на празненството по случай юбилея от коронацията си и изглеждаше величествено и красиво в своите 87 години", добави още хапливата Джордан.

„Жената, която цял живот се гордееше, че е различна, сега изглежда като всички останали 50-годишни фанатици, които се борят със старостта.", не пропусна да отбележи блондинката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 10 години )
До Анонимен: Знам, че островите и самолетите бяха като пример. И разбирам какво имаш предвид с последния си коментар. Но парите променят и развалят човека. Сега може да ти се иска да имаш пари и да помагаш на хората, но ако ги имаше, дали щеше да е така? Лесно е човек да говори, но в действителност нещата биха се развили много по-различно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
До TheLittleAngel: А аз бих.Не ми трябват острови или самолети,казах го като пример.Но с милионите бих могла да помогна на много българи.Сега единствено пускам СМСи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TheLittleAngel ( преди 10 години )
До Анонимен: Аз не бих го направила. Не съм материалист и не бих си потъпкала достойнството и личността за пари. Нямам нужда от милиони, от частни самолети, от острови и какво ли още не. Може и да не ми повярваш, но ми е все тая. Жалко е, обаче, че в днешно време има много такива хора...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
До TheLittleAngel: Аз не на 54,ами на никакви години не бих се облякла така.Престави си обаче,че заради няколко измислени скандала и фотосесия и парти по проститутско облекло,можеш да спечелиш милиони.Милиони,с които да подкрепиш близки и непознати,да си купиш нещо-остров,самолет и пр.,за които си мечтала,да бъдеш в средата на хора,с които не всеки може да се запознае.Тогава какъв избор ще направиш?Ами решаваш,че два часа по мрежести чорапи се избутват всякак.И то си е така,де факто.Така е и с Мадона.Това е сценичен тоалет,с който изкарва прекалено много хляб.Не мога да я съдя,защото на нейно място всеки би постъпил така.Що се отнася до кралицата,и бабето е смешно като цъфне в бебешко розово с огромна шапка на главата.Колкото и да му се подмазва проститутката Прайс-Джордан.Но и то ще не ще,работи за кралската фирма.Мадона и грозотата,която налага,било в пеенето,дрехите и т.н.не ми пречи.Пречат ми тези,за които тя е пътеводител.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TheLittleAngel ( преди 10 години )
До Анонимен: И все пак не намирам за нормално една жена на 54 години да се носи по този начин. Може едно време да е била като революционер в музиката, да е разбила много стереотипи, да има много хитове, но вече не и отива да носи късите панталонки с мрежестия чорапогащник и тем подобни. Помня, че на едно доста важно модно събитие се беше облякла така... Не знам, смешно ли е, трагично ли е...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Мадона,Памела Андерсън-това не са живи хора,а продукти.Те продават скандал,секс,безстилие така,както някой продава домати и краставици.И ще продължат да продават цял живот без значение години и бръчки.Понякога разни Катита ще се пънат да натрупат известност на техен гръб,туитвайки и шервайки колко са одъртели и как се излагат,с което само правят реклама на А лигата,към която драпат.И удобно забравяйки,че от 50те год.не ги делят чак толкова много цифри.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TheLittleAngel ( преди 10 години )
Съгласна съм с мнението на тази г-ца/г-жа. Мадона не е първа младост вече и малко или много трябва да се съобразява с това. Не и отива вече да се носи толкова екстравагантно, защото (поне според мен) е смешна, а не провокативна или каквато се цели да бъде. Също така, колкото и козметични процедури да си направи няма да стане по-млада...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
То че е така-така е,ама кой го казва?Още един силиконзер,дето се чуди на кого да се продаде докато има интерес.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар