IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Playboy иска Кардашян гола след раждането

10 юни 2013 06 08

Но няма да ѝ се моли

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Мъжката библия Playboy иска да направи революционен брой, като покаже извивките на Ким Кардашян веднага след раждането ѝ. Риалити звездата трябва да даде живот на дъщеря си през юли и ако се съгласи да позира за медията на Хефнер, ще попълни банковата си сметка най-малко с милион долара.

„Те много искат да снимат Ким след раждането, защото са убедени, че ще се продава много", каза източник пред HollywoodLife.com.

Ким и Кание вече отхвърлиха оферта за 3 млн. долара, която медия предложи, за да снима първа бебето им. Playboy обаче не се интересува от детето на брюнетката, но се надява да съблече отново майка му.

Кардашян вече е сваляла дрехите си за списанието през 2007 г.

„ Playboy няма да се моли и да настоява пред Ким да приеме офертата. В медията са уверени, че подобно предложение е чест за самата звезда", допълни източникът.

Човек от екипа на мъжката библия издаде, че няма предложена конкретна сума, но със сигурност , ако се стигне до преговори, ще получи повече от Линдзи Лоън (нейният хонорар бе 1 млн. долара).

И докато от Playboy смятат, че е чест да бъдеш част от съдържанието им, Ким очевидно е на друго мнение. В интервю през 2010 г. тя заяви, че съжалява за фотосесията си. „Съжалявам, че се снимах в Playboy. Чувствам се неудобно заради това", бяха думите на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари