IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп е най-сексапилният актьор на 80-те години

10 юни 2013 06 37

Том Круз и Ричард Гиър му "дишат във врата"

Джони в по-младите му години; Снимка: Reuters

Джони в по-младите му години; Снимка: Reuters

С пиратския си външен вид и завидния си актьорски талант, Джони Деп е обект на възхищението на жените от няколко поколения насам. Така че не е изненада, че той печели класацията за най-секси актьор на 80-те години. Негови подгласници са холивудските сърцеразбивачи Том Круз и Ричард Гиър.

Участниците в анкетата смятат, че актьорите от новото поколение - Райън Гослинг и Райън Рейнолдс също ще устоят на изпитанието на времето и след около 20-30 години ще печелят подобни класации.
Резултатите са взети от национално проучване във Великобритания. 43% от британците смятат, че звездата от "Карибски пирати" е най-атрактивният мъж от кинобизнеса.
Негов подгласник е звездата от "Топ Гън" - Том Круз, а на трето място е класическият холивудски джентълмен Ричард Гиър.

Джони, който вчера навърши 50 години, нашумява с ролята си в сериала "21 Jump Street" от края на 80-те.
Той бързо се превръща в тийн идол, но не е доволен с този си статут и започва да приема по-предизвикателни главни роли в блокбъстъри като "Едуард Ножиците", "Слийпи Холоу", "Чарли и шоколадовата фабрика" и "Алиса в страната на чудесата".

Том Круз си остава един от най-сексапилните актьори на всички времена; Снимка: Reuters

За най-култов филм на 80-те години британците са определили романтичната лента "Мръсни танци" с участието на Патрик Суейзи и Дженифър Грей.

Ричард от времето, когато беше женен за Синди Крауфорд; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари