IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън няма да се върне в училище

10 юни 2013 12 41

Според собствените ѝ думи, там е била обект на тормоз от съучениците си

Парис Джексън, Снимка: Reuters

Парис Джексън, Снимка: Reuters

Докато Парис Джексън се възстановява от опита си за самоубийство, близките ѝ са взели решение да я отпишат от елитното частно училище, в което е учила, защото там е била обект на тормоз.

В момента Парис е в болница в Южна Калифорния и по-точно в психиатрично отделение. Дъщерята на Джако категорично е заявила, че няма да се върне в училището си, защото там е била абсолютно нещастна и се е чувствала истински аутсайдер от дълго време насам.

В медиите обаче се разпространява слухът, че тя лъже, че съучениците ѝ са я тормозили, тъй като обичала да драматизира. Множество източници казват пред сайта Radar: "Това е абсолютно невярно. Никой не е притеснявал Парис в училище."

Очаква се 15-годишната девойка скоро да се премести да живее с майка си Деби Роу, която има ранчо с коне. „Деби обича дъщеря си и ще се радва тя да е при нея. Парис може да се обучава от вкъщи и да прекарва времето си с животните и майка си в ранчото. Деби живее извън Лос Анджелис, на много тихо и спокойно място."

По-големият брат на Парис - Принс също учи във въпросното елитно училище и прави планове да се върне там на есен. Бланкет – най-малкото дете на Майкъл Джексън, пък се обучава като частен ученик от вкъщи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Тези деца са много объркани.Дано не е късно майка й да я вкара в релси.Иначе +още една холивудска шантавела.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
В чуждите медии пише, че тя е направила опит за самоубийство, защото е била разстроена, че са й забранили да отиде на концерт на Мерилин Менсън. Той път по-късно на концерта си е посветил една от песните си - Dosposable Teens (аз си го превеждам като Тийнейджър за еднократна употреба) и е симулирал, че си реже вените, докато я е изпълнявал. На днешните тийнейджъри според мен им трябва малко повече бой.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Голяма лиготия, голямо нещо! Тормозили я в училище и за това решила да напусне. *** пука ли и дали ще остане неграмотна? Ми, не. Нали е наследила на тате милионите, тогава за какво да си дава зор и да се образова? Да му мислят децата на обикновенните хора, които и да ги тормозят и да не ги тормозят стискат зъби и учат, защото знаят, че без образование ще са без работа и съответно на улицата. Тази какво да я мислим. Ако иска може да си купи училище с все учителите и да си покани за съученици само приятели.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар