IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана закъсня два часа за концерт

11 юни 2013 05 58

Певицата купонясва до сутринта и след това пее на плейбек

Риана, Снимка: Reuters

Риана, Снимка: Reuters

Риана определено върви по стъпките на 19-годишния Джъстин Бийбър. След като скъса със Селена Гомес в началото на годината, певецът се отдаде на купони и мотаене с приятели и това се отрази на кариерата му. Той остави феновете си да го чакат два часа на концерт в Лондон и това провокира вълна от недоволства и критики спрямо поведението му. Барбадоската също изживява любовна драма и я лекува по сходен начин. Миналия месец Крис Браун я заряза и тя не излиза от заведенията. По тази причина звездата също като Бийбър остави феновете си да я чакат два часа на концерта ѝ в Уелс, пише Radar Online.

Риана закъсня за два свои концерта в Белгия, но за щастие се появи на време за изявата си в Париж. След участието си дамата е решила да разпусне в нощен клуб, където е останала до 4.40 ч.

Същия ден барбадоската е имала концерт на стадион „Милениум" в Кардиф, Уелс. Той е трябвало да започне в 20 ч. местно време, но до 22 ч. не е имало и следа от звездата. Феновете на Рири са пускали вбесени различни постове в Twitter, сред които: „Ние чакаме!", „Къде си, Риана?", „Продължавам да чакам. Не знаеш ли, че трябва да съм в леглото до 23 ч. !!!".

В крайна сметка бившата половинка на Крис Браун излязла на сцената, но представлението ѝ било ужасно по преценка на публиката. След него дори започнаха коментари, че е пяла на плейбек, а изявата ѝ бе определена като „най-лошият концерт на Риана досега".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари