IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън и Теру местят сватбата около Коледа

11 юни 2013 06 25

И двамата са прекалено заети да се оженят сега

Джен и Джъстин, Снимка: Reuters

Джен и Джъстин, Снимка: Reuters

В шоубизнес-средите тръпнат в очакване на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру. По-рано тази година имаше информация, че двойката ще се ожени през май, а после се говореше и за август, ала изглежда щастливият месец ще е декември.

Причината за промяната е свързана с работата на двете звезди. След снимките на „ We're The Millers", 44-годишната красавица започва нов проект в Ню Йорк. Лентата се казва „She's Funny That Way". Джъстин също не бездейства и е подписал участието си в продукцията на HBO "The Leftovers".

„Има минимален шанс да направят нещо малко през идните месеци, но Джъстин сподели на приятелите си, че най-вероятно събитието ще е около коледните празници", каза източник пред MailOnline.

Докато Теру е готов на по-скромна сватба, Анистън настоява за нещо голямо, така че по всичко изглежда, че събитието ще е по Коледа.

„Джен иска нещо голямо, за да се съберат всичките ѝ приятели и да празнуват заедно. Тя е готова да чака, докато излезе такава възможност. Джъстин би бил щастлив и с нещо по-скромно, но е готов да се съобрази с нея. Той е толкова щастлив с ролята си в продукцията на HBO, а тя се гордее безкрайно с него", издаде близък до влюбените пред медията.

През април хора от обкръжението на годениците издадоха, че те не се напрягат излишно със сватбените планове. Анистън дори сподели, че още не си е избрала рокля, като се предполагаше, че ще каже „да" на половинката си през май. Когато обаче разбра, че бившият ѝ съпруг Брад Пит също ще се венчае за половинката си Анджелина Джоли през пролетния месец, Джени се напрегна и заяви, че няма да позволи неговото събитие да засенчи нейното и затова мести сватбата за края на лятото.

В крайна сметка Брад не се ожени. Анистън също още не се е омъжила. Дали до края на годината поне едната сватба ще „падне от плещите" на очакващите?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Тиа изобщо не смятат да се женят.Само поддържат интерес към себе си.Човек се жени не заради сватбата,а заради човека до себе си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар