IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум се изпокара с гаджето си на обществено място

11 юни 2013 11 14

Супермоделът и бодигарда ѝ събрали очите на хората със скандала си

Хайди и Мартин; Снимка: Splash News

Хайди и Мартин; Снимка: Splash News

Хайди Клум се е изпокарала с гаджето си Мартин Кристен, който е и неин бодигард, публично. Двамата са видени да спорят ожесточено, докато вечеряли в ресторант в Ню Йорк в неделя (9 юни).

Преди свадата, водещата на риалити шоуто "Project Runway" и нейният едър любовник си вечеряли спокойно, но след като се скарали, внезапно напуснали ресторанта.
Свидетел на сцената казал пред вестник New York Post следното: „Те бяха с още един мъж на масата и пиеха алкохолни напитки. Когато нещата станаха напечени, Хайди и Мартин се изнесоха много бързо от заведението, но после тя се върна."
40-годишната манекенка, която има четири деца - две момчета и две момичета от бившия си съпруг Сийл, се опитала да си спре такси, което да я закара до дома ѝ, но в крайна сметка се отказала и се върнала в заведението при приятеля си, а Мартин бил този, който си тръгнал.
„Хайди беше видимо разстроена, но Кристен излезе навън и поговори с нея. Въпреки това, след още един разгорещен спор, Мартин напусна ресторанта, а тя се върна на масата и остана да вечеря с приятеля си."

Вътрешен източник, близък до звездата, добавя: „Тя беше изпила повече питиета и просто е изразила несъгласието си по-шумно. Всички двойки имат спорове."
Хайди започна да се среща с бодигарда на децата си миналото лято, след като се разведе официално с чернокожия певец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари