IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън няма да свидетелства в делото за смъртта на баща ѝ

12 юни 2013 06 07

Адвокатът ѝ ще я пази повече след опита за самоубийство

Парис и Принс; Снимка: Reuters

Парис и Принс; Снимка: Reuters

Дъщерята на Майкъл Джексън няма да бъде принуждавана да се яви в съда като свидетел по делото срещу компанията AEG Live. Семейството на починалата звезда съди фирмата отговорна за наемането на лекаря Конрад Мъри, осъден за смъртта на музикалния идол. Тъй като фамилия Джексън са ищци по делото, 15-годишната Парис трябваше да се яви за разпит. На 5.06.2013г. обаче девойката предприе опит за самоубийство и това променя обстоятелствата.

Тийнейджърката си сряза вените и се нагълта с обезболяващи в дома си в Калабсас, Калифорния като официалната причина е именно настояването да свидетелства в съда.

Адвокатът, който представлява непълнолетната Парис, обаче каза следното пред People: "Никой няма да принуждава Парис да прави нещо на сила. И двата дни бях с нея. Тя е силен човек".

Защитникът на AEG Live Марвин Путнам добави: „Не сме настоявали да викаме за свидетел Парис. Това бе решение на адвокатите на семейство Джексън. Те я сложиха в листа си със свидетели и дори заявиха, че може да ѝ се обадят след инцидента".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари