IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роберто Кавали превърна Бионсе в карикатура

12 юни 2013 09 03

Дизайнерът се подигра с пищното тяло на звездата

Снимка: Roberto Cavalli

Снимка: Roberto Cavalli

Известният италиански дизайнер Роберто Кавали унищожи закръглените извивки на сексапилната Бионсе, която позира в негова рокля за нещо като карикатура (роклята е един от сценичните ѝ тоалети по време на турнето ѝ "Мисис Картър").

По принцип певицата изглежда красива в развятата рокля от коприна с цветен принт, но на официалната страница на Facebook на Кавали е публикувана снимка, на която тя не прилича на себе си. Поп дивата е по-скоро чернокожа кукла Барби с изключително тънки и дълги крака и ръце. От нейните завидни, чувствени извивки няма и спомен, а иначе височината ѝ изглежда около 10 метра!

Снимката всъщност е модна скица, а на скиците, жените често са изобразени в нереалистична светлина. Роберто изглежда не се притеснява от реакцията на мегазвездата. Въпреки това, феновете на певицата са разгневени и смятат, че тя е изобразена в неприлично кльощав размер.

За щастие, към прессъобщението са включени и снимки от действителния концерт на Бионсе, показващи разликите между дигитално променената певица и реалния ѝ външен вид.

Снимка: Beyonce.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари