IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли снима лесбийска секс сцена

12 юни 2013 09 39

Младоженката играе булка-беглец сред тийнейджъри

Кийра Найтли, Снимка: Reuters

Кийра Найтли, Снимка: Reuters

Кийра Найтли определено знае какви роли да приеме. След като се превърна в голямата звезда на лентата „Ана Каренина", актрисата ще развълнува мъжката аудитория с участието си в „Laggies" , където страстно се целува с 16-годишната Клое Грейс Морец.

„Никой не говори за физическите сцени все още, но Кийра и Клое ще покажат малко лесбийски любовен екшън. Той ще бъде доста пикантен и определено на мъжете ще им стане горещо", каза източник пред в. Daily Star.

Лентата разказва за млада жена, която бяга от дома си и се събира с група тийнейджъри, след като гаджето ѝ я изненадва с предложение за брак.

В живота Найтли не е толкова страхлива, колкото героинята си и дори вече предприе тази стъпка, променяща семейния ѝ статус. Дамата се венча за музиканта Джеймс Райтън и планираше да излезе в творческа пауза. Изглежда, че ролята доста я е впечатлила, защото актрисата веднага се е съгласила да участва.

„След като се омъжи, Кийра отказа няколко сценария, за да се наслади на брачния си живот. Но този сценарий много ѝ допадна и тя нямаше търпение да започне снимките, след като разбра, че Ан Хатауей го е отхвърлила", добави източникът пред медията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари