IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жоро Бекъма и Андреа спретнаха шоу за бургазлии  

18 юни 2013 08 08

Двамата бяха водещи на огромно шоу за прически и красота в Летния театър на морския град

Снимка: Christian of Roma

Снимка: Christian of Roma

Над 2000 зрители в препълнения Летен театър на Бургас станаха свидетели на премиерата на най-новия хит на попфолк дивата Андреа. Русокосата съблазнителка изпълни парчето си „Хайати" и предизвика взрив от аплодисменти по време на модния шоу-спектакъл „Прическата и градът". По сценарий блондинката трябваше да е само водеща, но тя не устоя на изкушението и подари зареждащата песен на многобройната публика в крайморския град, обясниха организаторите от „Christian Of Roma".

В двучасовия спектакъл „Прическата и градът" Андреа си партнираше с бургаското момче Димитър Рачков. Комикът се чувстваше наистина на своя територия и от ролята си на водещ неусетно се преобразяваше в емблематичния си екранен образ – на Жоро Бекъма.

Над 70 стилисти и модели участваха в грандиозното шоу на италианския стилист Саверио Палма. Корифеят от Милано се развихри на сцената, показвайки качества и на актьор – впусна се в умели словесни еквилибристики с Рачков и двамата поднесоха на публиката неочаквано забавни диалози.

Снимка: Christian of Roma

На събитието присъстваха както професионални фризьори, така и ценители на естетиката във всичките й форми. В Летния театър бе почти целият елит на Бургас, курортисти от страната и чужбина. „Незабравимо преживяване, имаше от всичко – музика, смях и красота", коментираха зрителите.

Снимка: Christian of Roma

Кулминацията на модния спектакъл „Прическата и градът" беше дефилето на кралицата от конкурса „Мис България 2012" Габриела Василева. Красавицата удиви всички с булчинската си фризура, направена лично от Саверио Палма. На фона на кадри от легендарни холивудски филми като „Титаник", „Девет седмици и половина", „Хубава жена" и „Бодигард" уникални прически по подиума разходиха още 16 модела, придружавани от своите фризьори от българската национална модна група на „Christian Of Roma". Всеки от творците представи своята идея за булчинска и вечерна прическа, вдъхновен от разтърсващите любовни сцени. Музикалното оформление към кадрите от кинокласиката бе изпълнено на живо от струнния квартет „Интро".

Снимка: Christian of Roma

Виртуозът на ножицата и гребена Саверио Палма материализира сиянията на 7-те чакри в човешкото тяло, разкривайки връзката между цветовете и състоянието на духа. Атракцията бе постигната на всички видими нива – от косите на моделите и облеклото им, до светлинните ефекти на сцената.

В „Прическата и градът" Саверио Палма заедно с няколко български стилисти, сред които и Георги Георгиев – Жоро-Ефекта, демонстрираха с 6 модела най-новите тенденции в техниките на подстригване, цвят и стайлинг. Така красавиците показаха какво е най-актуално в момента за всеки един от континентите на планетата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари