IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери има проблем с четенето

21 юни 2013 05 59

Заради родителите си не е посещавала добри училища

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Певицата Кейти Пери призна, че има проблеми с четенето. Дамата е много талантлива, но изглежда не е получила добро образование и затова сега не е фенка на буквите.

„Имам проблем с четенето... не съм посещавала добри училища, защото родителите ми не вярват в държавното образование. Те искаха то да бъде повлияно от религията, така че посещавах християнски училища, които имаха по друг тип образователна система", сподели Кейти пред сп. Vogue.

Пери се установява в Санта Барбара, Калифорния на 10-годишна възраст. Макар че тя не се счита за много образована, не вини родителите си. Кейти е получавала помощ в тази насока от майка си, която според нея е чудесен учител.

„Тя е посещавала няколко училища в Кармел, а след това е учила в „Бъркли". Говори френски, рисува страхотно, но в момента е в министерството. Преди работеше и като репортер. Искаше да бъде като Барбара Уолтърс", издаде още брюнетката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари