IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен прави йога с малката си дъщеря

21 юни 2013 12 59

Бразилската красавица показва йога практики и на 6-месечната Вивиан Брейди

Жизел и Вивиан; Снимка: Instagram

Жизел и Вивиан; Снимка: Instagram

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен сподели своя нова снимка в Instagram как двете с 6-месечната ѝ дъщеря Вивиан правят йога в хотелска стая. „Вижте как практикувам йога с моята малка партньорка, преди да отида на работа. Наслаждавайте се на деня" пише Жизел под снимката на два езика – на английски и на родния си португалски.

Бюндхен, която само за 2012 г. е спечелила 45 милиона щатски долара, оглавява списъка за най-високоплатените модели в света, според списание Forbes. Съпругата на спортиста Том Брейди (куотърбек на отбора The New England Patriots) практикува йога от години и сама е споделяла, че не е спирала с йогата и по време на двете си бременности.

Жизел, която е бивш ангел на Victoria's Secret, роди Вивиан в края на миналата година (2012), а освен това има 3-годишен син – Бенджамин. Тя се грижи много и за 5-годишния син на Том – Джон, който е от връзката му с актрисата Бриджит Мойнахан.

„Израснала съм в къща с три сестри и мисля, че е страхотно за моите момчета да си имат малка сестра, дори само за да разберат какво представлява една жена."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари