IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис маха дуета с Риана от новия си албум

22 юни 2013 05 45

Певецът написа специална песен, но след раздялата им тя няма да види бял свят

Крис Браун, Снимка: Reuters

Крис Браун, Снимка: Reuters

Раздялата между Крис Браун и Риана трябва да е била доста горчива, защото певецът е махнал дуета си с нея от новия си албум. Изпълнителят на „Fine China" се готви да пусне на пазара тавата си „Х" на 16 юли и след края на отношенията им е премахнал песента „Put It Up" от нея.

В началото на април Крис развълнувано каза пред MTV, че пише специално тяхна дуетна песен, която да стане част от албума му. „Направихме "Nobody's Business" за нейния албум, а сега пиша песен за моя, която се казва „Put It Up.". Тя е в стил R&B", бяха тогава думите на Браун.

Ето че тази песен няма да види бял свят. Източник сподели пред HollywoodLife.com следното: „Току-що видях листа с песните, които Крис ще включи в албума и Риана я няма там. Продуцентите искаха от него да я включи, защото ще стане тотален хит, но той отказа. Те се надяват да го убедят до излизането на албума, тъй като той още не е в крайния си вариант, готов за продажба".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Ей тъй се прави реклама на парче.Сега шараните ще наддават за да чуят именно него.ПОсле *** ще се съберат,ще се пона...бият и следващия албум е готов промотиран.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар