IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Хали Бери е ужасена от папараците

26 юни 2013 06 44

Не иска да ходи на училище

Хали Бери и Нала, Снимка: Splash news

Хали Бери и Нала, Снимка: Splash news

Хали Бери разкри, че 5-годишната ѝ дъщеричка Нала буквално изпадала в ужас от папараците, които постоянно ги следят. Актрисата е бременна с момче, което е допълнителна причина журналисти и фотографи да следят всяка нейна стъпка.

„Дъщеря ми не иска да ходи на училище, защото знае, че „мъжете" я следят. Те изскачат от храстите и кой знае откъде другаде и плашат децата само и само да направят поредната снимка", каза дамата пред комитета по публична сигурност.

Хали за пореден път призова журналистите да я оставят на мира, като вметна, че през април за малко да стане жертва на нахален репортер. Тогава годеникът ѝ Оливие Мартинес се сби с него на летището и Бери се опита да разтърве двамата мъже. Двойката се прибираше от почивка на Хаваите, когато бе причакана от нахалните папараци.

„Те се опитаха да провокират Оливие, за да направят снимка, която да продадат за повече пари. Тогава Нала ме попита: „Мамо, те ще ни убият ли?". Тя не можа да заспи до 3 ч. посред нощ, защото беше изплашена и не разбираше какво се случва", сподели Бери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари