IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона извади оръжието за ново видео

26 юни 2013 12 21

Трейлърът към документалния ѝ филм е пълен с агресия и еротика

Снимка: Secret project

Снимка: Secret project

Мадона се готви да покаже защо години наред е кралицата на попа. Дамата за пореден път ще провокира така, както само тя може – с еротика и насилие. В ново видео Мардж прави открити препратки към садо-мазо сексуалната култура.

Звездата слага маска и се разхожда по бельо с пистолет в ръка. В краката ѝ лежи красив мускулест мъж, в главата на който е насочила пистолет. Дамата твърди, че проектът с името „Таен проект" е комбинация между музикално видео, танцово видео и произведение на изкуството.

По-консервативните страни вероятно ще забранят излъчването му в своите медии, тъй като по малкото разпространени кадри се вижда, че в него има насилие и открита еротика. Проектът е трейлър към документалния филм на поп кралицата, който е специално издание за турнето ѝ "MDNA".

Мадона и преди е имала проблеми заради използването на оръжие на сцената. Тя обаче не го приема като негативна провокация, а сподели в предаването „Good Morning America" : „Това е все едно да накарате хората да не използват оръжия в екшън филмите. Истината е, че оръжията не убиват хората. Хората убиват хора".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари