IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър и Джъстин се карат къде да живеят

27 юни 2013 11 39

Това е и истинската причина двамата да отложат сватбата си за неопределено време

Снимка: Splash news

Снимка: Splash news

Истинската причина Дженифър Анистън и Джъстин Теру да сложат сватбените си планове в режим на изчакване е, че двамата не могат да се разберат на кой бряг да живеят – на Източния – в Ню Йорк, или на Западния – в Лос Анджелис.

Според RadarOnline Джъстин е нещастен, когато живее в Южна Калифорния и отчаяно иска да се върне в Ню Йорк, но Джен категорично отказва да се засели в Голямата ябълка.

Актрисата има зашеметяващо имение в Бел Еър, Ел Ей, на което двамата с Теру направиха основен ремонт през последните 10 месеца. Той обаче не се чувствал добре в голямата и луксозна къща, тъй като всичките му приятели и любими заведения се намирали в Ню Йорк.

„Джъстин наистина се опита да хареса живота в Лос Анджелис, но просто не успя", казва негов близък. „Той е човек на настроението, на енергията, на купона. Дори шеговито започна да се оплаква от хубавото време в Калифорния и казва, че предпочита да живее на по-хладно място. От друга страна Джен е пуснала корени в Лос Анджелис."

Източникът добавя: „Джъстин обича Джен и не иска двамата да се карат, но е убеден, че могат да разделят времето си като по 6 месеца в годината живеят в един от двата града. Тя обаче не е склонна."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
не проблеми а оправдания за липса на чувства и желание за семейство.Тия двамата едва ли някога ще се оженят т.като вече си изконсумираха и остатъците от връзката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ив ( преди 10 години )
Леле, да им имам проблемите!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар