IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс и Дарил Хана пият от извора на младостта

28 юни 2013 11 12

Двете актриси са около 50-годишни, но изглеждат фантастично за възрастта си

Брук и Дарил; Снимка: Getty Images

Брук и Дарил; Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс и Дарил Хана демонстрираха перфектна визия на премиерата на новия си филм „The Hot Flashes". Двете актриси се появиха в пълния си блясък на червения килим в четвъртък (27 юни) и доказаха, че в Холивуд времето тече на забавен каданс.

Брук изглеждаше фантастично за своите 48 години, показвайки тонизираното си, загоряло тяло, облечено в деликатна, дантелена рокля. Другата неостаряваща красавица – Дарил Хана, беше избрала яркочервена къса рокля и едва ли на събитието е имало човек, който да е можел да ѝ даде 52 години!

Брюнетката Брук и блондинката Дарил показаха освен стройните си дълги крака и буйните си дълги коси, които със сигурност им помогнаха в кариерите (една от емблематичните роли на Дарил е на русалка в лентата от 84-та „Splash", а Брук стана известна с хита „Синята лагуна", където косата ѝ стигаше до кръста).

Последният филм на чаровните дами е комедия за баскетболен отбор от жени на средна възраст, които излизат на състезание с девойките от местната гимназия. Сред другите звезди на лентата са Вирджиния Медсън и Ерик Робъртс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anito_2003 ( преди 9 години )
До фсб: И какво им е?Да вярно не са идеални,но ти като станеш на 50/60 години и твоите няма да перфектни затова не обиждай.И въпреки това те са имали някакъв успех в живота.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Като актриси ги намирам посредствени,особено Хана.Не си падам по американския модел за красота:яки, нацепени мускули от безкрайния фитнес и кафяв тен/бронзант.Но е факт,че дамите си изглеждат прекрасно:стегнати и тонизирани.И това е добра новина за всички:не е задължително на 50 да се скрофиш до увиснало шкембе и г*з,а на 60 да не ставаш от пейката пред блока.Вместо да се радвате,че днес това е абсолютно възможно,и природата и еманципацията го позволяват,вие чаткате минуси?!!Минусите говорят че вие предпочитате на техните години да изглеждате дебели и отпуснати.Тогава да ви зарадвам:ошкембяването и опрасяването започва малко след 20те.Давайте смело!И вижте на 50 какво ще представлявате.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
fothergill ( преди 10 години )
Ама какви преводачи работят при вас, честно?!?!?!?! Кви са тези горещи светкавици бе?!?!?! :))))) Hot flashes е термина за горещите вълни, които получават жените, когато навлязат в климакс........ whatever... who cares.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ради ( преди 10 години )
До фсб: И какво им е на краката, жени на по 50 години, какви искаш да са!? Дай да видиме твойте! Супер изглеждат! Но в крайна сметка и пари трябват, за да можеш да се подържаш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dara_13 ( преди 10 години )
фсб ( преди 10 години )
само им виж краката и ще ти стане лошо, ****ти извора на младостта!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар