IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ал Пачино започнал да пие, защото бил самотен

1 юли 2013 10 00

Актьорът останал сирак в началото на филмовата си кариера

Ал Пачино, Снимка: Reuters

Ал Пачино, Снимка: Reuters

Талантливият актьор Ал Пачино е поредната жертва на алкохола. 73-годишната звезда разкри, че е залитнал към бутилката в началото на кариерата си, защото не е имал семейство, което да го подкрепя.

Майката на Пачино умира, когато той е на 22 години. По същото време Ал се превръща в звезда с участието си в лентата „Кръстникът". В интервю за Sun актьорът каза: „В началото на славата си младите трябва да имат семейство, което да ги подкрепя, за да се справят с известността. Но аз нямах. Започнах да пия повече и повече. В началото това беше просто част от работата ми, от културата, в която бях навлязъл като актьор. После се стигна дотам, че се присъединих към групата на анонимните алкохолици за известно време."

Ал Пачино съжалява, че майка му не е могла да изживее с него успеха му. Още повече, защото като малък тя му е повтаряла, че „актьорството е за богатите".

„Когато бях на 11 или 12, децата от квартала ми викаха Актьора. Представях си, че раздавам автографи с името Сони Скот. Ако сега майка ми беше жива, щеше да се наложи да я сложа да седне и да поставя студена кърпа на челото ѝ. Тя би се шокирала от това какво се е случило с мен", сподели още звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Неее ( преди 10 години )
"когато той е на 22 години. По същото време Ал се превръща в звезда с участието си в лентата Кръстникът".".................Когато излиза филма Пачино е бил на 31 караики 32-е.Незнам колко време са траели снимките но едва ли е бил на 22 когато са почнали,предполагам че няма да са повече от 2 години най много,преди излизането на филма.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар