IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз написа прочувствено писмо на Кейти Холмс

2 юли 2013 11 49

Така той се надява да стопи напрежението помежду им

Том Круз; Снимка: Reuters

Том Круз; Снимка: Reuters

Според последните слухове Том Круз е написал емоционално писмо на бившата си съпруга Кейти Холмс с надеждата, тя да пожелае двамата да се помирят и да подобрят влошените си отношения.

50-годишният актьор се надява по този начин да разсее напрежението между себе си и бившата си жена, която миналото лято подаде молба за развод, без предупреждение.

Източник, близък до Круз, е казал пред списание LOOK следното: „Мисля че по този начин Том най-накрая призна, че Кейти е любовта на живота му. Той преживя истински шок, когато тя го напусна, Том дълго време не разбираше защо тя предприе този ход. Отне му много, за да се отърси от вътрешния си гняв от нейната постъпка."

Бившите съпрузи, които според слуховете комуникират само чрез посредници, се опитаха да сключат примирие през март, но така и не успяха. Том обаче бил решен отново да разпали приятелството си с Кейти, в името на тяхната 7-годишна дъщеря - Сури.
„Мотивацията му за това писмо се крие в Сури. Том иска тя да вижда, че родителите ѝ имат добри отношения по между си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Не мога да уважавам човек,който си измъква като пр....я из *** зад гърба на човек,с който е делял живот и дете.Какъвто и да е Круз,той не е престъпник,най-малкото има железни закони в САЩ,които бранят жената.И е смешно да се разиграва картата със страха,особено когато не става въпрос за някаква нелегална емигрантка,а известна американка от богато адвокатско семейство.Дори и само заради стреса на детето си заслужава раздялата да се случи културно и цивилизовано,а не като в евтин роман.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар