IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли замина за Бахамите без Лиъм

3 юли 2013 13 57

Дали това не е окончателната им раздяла?

Майли Сайръс; Снимка: Getty Images

Майли Сайръс; Снимка: Getty Images

От няколко месеца светът се чуди дали Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт все още са заедно и дали наистина ще се оженят. Тя все още носи годежния си пръстен и уверява медиите, че с Лиъм всичко си е супер, но реалността говори друго.

През последните 8 месеца двойката е снимана заедно само един път, а мис Сайръс не спира с купоните. Сега пък тя е заминала на почивка на Бахамските острови, но въпреки романтичната дестинация, нейният годеник ще остане в далечна Канада, където снима филм.

Майли е пристигнала на 30 юни в комплекса "Hope Town Lodge", който се намира на един от северните острови на Бахамите. Според очевидци тя е на почивка с "един човек на име Стивън и едно момиче". Попзвездата е наела самостоятелна вила, което според феновете ѝ означава, че търси спокойствие и уединение.

Само преди няколко дни Майли беше във вихъра на купона в Маями, където папараците я заловиха да се забавлява щуро из нощните клубове, без присъствието на Хемсуърт.

Междувременно той се намира в Едмънтън, Канада, където снима новата си лента "Cut Bank" с горещата австралийска актриса Тереза Палмър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари