IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн намалява издръжката на Брук

4 юли 2013 05 51

Актьорът смята, че тя не заслужава сумата, която ѝ плаща

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Актьорът Чарли Шийн все още е на мнение, че бившата му съпруга Денис Ричардс трябва да гледа близнаците му от Брук Мюлер, най-малкото, докато тя лекува зависимостта си към наркотиците в специализирана клиника. В момента Брук получава издръжка от звездата в размер на 55 000 долара месечно и затова се е вкопчила в синовете си. Шийн обаче планира да намали сумата, която ѝ дава, защото смята, че тя е незаслужена.

Чарли няма проблем с парите и се очаква да добави към голямата си банкова сметка между 75 и 200 млн. долара, като приключат снимките на 100-те серии на продукцията му „Anger Management". Ала той би предпочел да дава пари на Денис, вместо на Брук. Актьорът дори беше предложил на Ричардс да ѝ плати затова, че се грижи за Боб и Макс, но дамата категорично отказа.

„Чарли иска да промени издръжката и вече подаде документите в съда. Той няма да спре напълно да дава пари на Брук, но не смята, че е честно да ѝ плаща 55 000 долара", каза източник пред RadarOnline.com.

Информаторът заяви, че Мюлер със сигурност няма да е щастлива от случващото се и ще се опита да го оспори. „Убеден съм, че тя ще се бори срещу искането на Чарли да намали сумата. Тя смята, че Чарли иска да си прибере децата, за да не се налага да ѝ плаща нищо", каза той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари