IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха 50 Cent в домашно насилие

4 юли 2013 06 06

Бившата му приятелка подаде официално жалба, след като той я изритал и разрушил дома ѝ

50 Cent Снимка: Reuuters

50 Cent Снимка: Reuuters

Изпълнителят на „ Candy Shop" 50 Cent е бил обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка миналия месец. Според полицията в Ел Ей рапърът е изритал Шаника Томпкинс, от която има дете, и е разрушил мебели в яда си в дома на дамата в Толука Лейк, Калифорния.

В оплакването на дамата пише, че Къртис Джаксън (както е истинското име на певеца) е нанесъл щети за 7100 долара. Той е счупил телевизор, лампа, гардероб и други предмети в спалнята на Шаника.

Томпкинс лично се е обадила на полицаите, след като се заключила в спалнята си по време на спор с Къртис. Той изритал вратата и после ритнал и нея, вследствие на което дамата има наранявания.

50 Cent, срещу когото в момента има пет обвинения – сред които за домашно насилие и вандализъм – е напуснал дома преди да дойдат органите на реда. Ако съдът го сметне за виновен, Къртис може да получи присъда от 5 години затвор и глоба в размер на 46 000 долара.

Делото ще се открие в съда на 22 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари