IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кери Уошингтън се омъжи тайно

4 юли 2013 06 30

Дамата каза „да" на гаджето си миналия месец, а медиите дори не разбраха, че е била сгодена

Кери Уошингтън, Снимка: сп. Vanity Fair

Кери Уошингтън, Снимка: сп. Vanity Fair

Звездата от „Джанго без окови" Кери Уошингтън е казала „да" на тайна церемония на приятеля си – професионалния куотърбек Намди Азомуга. Двойката излиза заедно от година, а сватбата се е състояла на 24 юни в Айдахом пипе E!News.

Това е първи брак за 36-годишната актриса, която обаче бе на косъм да застане пред олтара през 2007 г., когато бе годеница на Дейвид Москоу.

Сякаш по традиция и в тази връзка дамата е по-възрастна. Нанди е на 31 години. Спортистът има солидна кариера на терена зад гърба си, а напоследък се пробва и пред камерата. Той е участвал в редица телевизионни шоупрограми и наскоро приключи снимките на „ Double Negative".

Неотдавна Кери призна, че винаги е искала да бъде актриса, но се е борила с това чувство, защото не е искала да бъде известна.

„Аз съм дъщеря на професор. Така че идвам от среда, в която се смята, че актьорството не е истинска професия. Отгледана съм в семейство от среден клас, където трябва да имаш уважавана професия, нещо академично. Винаги съм обичала актьорството, но мисля че потисках това си желание, защото го свързвах със славата. А не исках да съм известна.", бяха думите на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари