IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би смята, че сексът е „виновен" за невероятната ѝ фигура

10 юли 2013 06 51

Бившата звезда от „Спайс гърлс" смята, че ласките с мъжа ѝ я държат във форма

Мел Би; Снимка: Getty Images

Мел Би; Снимка: Getty Images

Бившата звезда от групата „Спайс гърлс" Мел Би се хвали, че за невероятната ѝ фигура е „виновен" активният ѝ любовен живот. Певицата казва, че редовният секс със съпруга ѝ Стивън Белафонте определено я държи в топ форма.

Мел Би, която в момента е съдия в риалити предаването „America's Got Talent", е омъжена за Стивън от 2007 г. насам, но смята, че страстта помежду им ѝ помага да запази фигурата си здрава и хубава.
38​​-годишната певица каза пред „Access Hollywood": „Ако трябва да съм честна, фигурата ми се дължи най-вече на многото ми ангажименти и след това на секстренировките вкъщи."

Британската хубавица, която непрекъснато получава комплименти от страна на колегата си в шоуто – Хауърд Стърн, се пошегува: „Той постоянно се бута със стола си в мен и просто не разбирам защо го прави. Всъщност ние много се разбираме и харесваме един друг."

Мел, която има три дъщери от трима различни мъже, разкри също, че намира майчинството за предизвикателство и никога не би позволила на децата си да искат да бъдат известни, поне докато не завършат училище.

Тя каза: „Майчинството е акт на балансиране всяка седмица. Казала съм на дъщерите си, че образованието им е на първо място и едва след това могат да се насочат към света на развлеченията, ако искат там да се развиват професионално."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари