IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи и Робърт де Ниро няма да заровят томахавката

11 юли 2013 06 49

Актьорът е обиден, че съпругът на Бионсе не му вдигал телефона и не му връщал обаждане

Джей Зи, Снимка: Reuters

Джей Зи, Снимка: Reuters

Джей Зи е във вражда с актьора Робърт де Ниро от миналата година. Носителят на „Оскар" бе обиден на съпруга на Бионсе, защото той не му вдигал телефона и не му връщал обаждане. Конфликтът помежду им ескалира миналия ноември по време на рождения ден на Леонардо ди Каприо, когато двете звезди се засякоха на партито.

Тогава Де Ниро коментира с негативен тон поведението на Джей Зи, а рапърът се възмути от упрека и заяви, че няма да позволи на никого да се държи неуважително с него, припомня Female First.

„Поведението ми зависи от самия човек – какъв е той като личност. За мен не е важно името, дори да става въпрос за човек като Робърт де Ниро. Няма значение колко си известен, всеки трябва да бъде уважаван като човешко същество. Никой не е над другия. Това е моят принцип и аз го следвам", каза Джей Зи в ефира на радио 105.1.

Миналата година 69-годишният актьор е потърсил съпруга на Бионсе след уговорка да запише песен за фестивала Tribeca Film Festival. Джей Зи обаче се покрил и така и не му звъннал после.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари